Doznajte tko će nas predstavljati na 14. Dječjem glazbenom festivalu Kukuriček 2016.

U sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac 18. lipnja održat će se 14. dječji glazbeni festival Kukuriček 2016. Našu županiju predstavit će više izvođača.
Zbor Glazbene igraonice Jan Vlašimsky nastupit će s pjesmom pod nazivom “Riječi”. Tekst je napisala Ljiljana Tonček, a glazbu i aranžman Dean Premrl. Solistice su Julija Tomljanović i Nika Dragičević.

Ela Štajner, učenica GŠ Jan Vlašimsky predstavit će se s pjesmom “Neba dar”. Tekst potpisuje Marijana Rešetar, glazbu Darko Braje, a aranžman Davor Jendrašić.
Iz Pitomače dolazi više izvođača. Zbor Osnovne škole Petra Preradovića nastupit će s pjesmom pod nazivom “Naša škola”, a kao solistice u pjesmi nastupit će Jelena Dijaković, Lucija Lukačić i Maja Rakitničan. Tu su i solistice: Tena Grlica s pjesmom “Kad naučim plesati”, koju je izvela i na završnoj priredbi svoje škole, zatim Magdalena Živko s pjesmom “Kišna pjesma” i Lana Pinta koja će izvesti pjesmu “Pišem tekst”. Stihove potpisuju učitelji Marijana Rešetar i Romina Lukačić, a učitelj Davor Jendrašić glazbu i aranžman.

(www.icv.hr, eš, vk, Foto: Vanessa Kovač )

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content