Počinje nova sezona za sve plivače PK Virovitica

U ponedjeljak, 13. lipnja, započinje nova ljetna sezona za sve plivače Plivačkog kluba Virovitica i naravno, za one koji bi to željeli postati. Stoga PK Virovitica poziva sve zainteresirane na Gradski bazen u Virovitici svakoga radnoga dana od 19,00 do 20,30 sati, a od 20. lipnja kreće se i sa jutarnjim terminima, od 8,30 do 10,00 sati.

I ove godine Plivački klub Virovitica organizira školu plivanja za neplivače iz okolice Virovitice (općine Gradina, Lukač, Špišić Bukovica, Suhopolje i po prvi puta grad Grubišno Polje). Već se 20. lipnja kreće s mladim neplivačima iz Grubišnog Polja u dva termina, jutarnjem i večernjem, dok će se nakon njih održati škole plivanja za ostale općine.

Sve zainteresirane koji žele naučiti plivati ili početi se baviti plivanjem pod stručnim vodstvom trenera kineziologa, mogu se javiti U Plivački klub Virovitica svakoga radnoga dana od 19,00 sati na Gradskom bazenu u Virovitici, gdje će dobiti sve potrebne informacije ili na KONTAKT telefona koji se nalazi na službenoj stranici Kluba. Također, zbog povećanja obujma škole plivanja, pozivaju se na suradnju  tokom provođenja škole plivanja i treninga za vrijeme ljetnih termina treninga svi kineziolozi i apsolventi s Kineziološkog fakulteta.

(www.icv.hr, PK Virovitica, foto: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content