Edo Maajka, Mort, Kawasaki 3p…zapalili tisuće već prvog dana 9. Ferragosto jama

EEEEEEEE…. Orilo se orahovačkim Jezerom od ranih poslijepodnevnih sati, a večer je donijela početak ludila. Počeo je 9. Ferragosto Jam mega ljetni, glazbeni festival u Orahovici. Odmah prve večeri ludilo, pokazalo se kako će ovogodišnji Ferragosto biti najjači do sada. Deveti FJ otvorio je band Tight Grips, potom su uislijedili nastupi Fast Responsea, Lošeg Primjera, banda Rochelle, Rochelle, a onda je krenulo. Piknik stage se napunio, ruke su bile u zraku. Stage je prvo zauzeo M.O.R.T., sjajni autorski punk-blues band iz Sinja koji je žestokom svirkom podignuo temperaturu. Potom je mikrofon uzeo bosansko-hercegovački hip-hoper Edo Maajka. No, Sikiriki, Prikaze, Prži se srce moje, prodali su Bosnu i drugi hitovi pjevani su glas:

-Hvala Orahovica, ovo je ludilo…..- vika je popularni edo s pozornice Ferragosta. Večer je nastavljena vrhunskom svirkom zagrebačkog punk-rock banda Kawasaki 3P prepoznatljivog po zvuku trube u svojim izvedbama. Glasovi su zdušno pratili svaki tekst, a ruke držale Na kraju su Na Piknik stageu još zasvirao ABOP da bi večer zaključio DJ Kneža u sklopu Dance harda stagea:

– Odlično je počelo, nadam se samo da neće biti problema s vremenom, najavljena je kiša, ali naš program se ne mijenja, sve će biti održano prema planu. – rekao je u doslovno protrčavši Ivan Šišuljak dopredsjednik Udruge Klub Dostava Zvuka. Danas, petak 05. kolovoza prvi će na Piknik stage Inkognito, pšotom slijede Saucesce, One Step Away, Kiša metaka, Mašinko, MTDE, hrvatska glazbena diva Josipa Lisac, Atheist Rap, sjajni Elemental, Billie Joan, Mixed up Mary, Ti, Auguste, Plastic Knives, VRH, BLAW:BLAW, Naša Stvar, Moz Revolt DJ’s te Pssst party. Josipa Lisac zapjevat će 22:15, a Elemental u 01.00. Sutrašnji, subotnji program otvara Fajrunt, potm će na pozornicu Brut, Miki Solus, Laka, SIX PACK, a onda u 22:30 slijedi žešća ”rokačina” uz Pips Chips &Videoclips, a odmah potom u 23:45 na stage će Bajaga i Instruktori Pipschips&videoclips, Bajaga& Instruktori. Dok raja večeri predstavit će se još Bad Copy, Ognjen Čudnoređe Bašić, Domagoj Šimek, Lady Jelena, Lovely Quinces, Beat Busters,DJ Distinctive, Bassinga, D’Noizz, Ervin Mandari kako na Piknik tako i na svim ostalim stagevima. (www.icv.hr; vg)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content