Posjetite Autocentar Pepa AUTO SHOW i kupite vozilo već za 1.000 kn!

U sklopu Rokova, od 12. – 16. kolovoza, Autocentar Pepa u suradnji s Porsche Inter Autom Hrvatska dovodi u Viroviticu pravu atrakciju za sve ljubitelje automobila. Preko 80 rabljenih vozila svih marki posjetiteljima će biti dostupno za izbor i kupnju, a da svatko može pronaći nešto za sebe garantira cjenovni rang od tisuću do milijun kuna. Ipak, najveći broj vozila imat će vrlo atraktivne cijene prilagođene za ovaj događaj pa se zaista isplati postati ponosan vlasnik novog vozila.

Ako se oko kupljenog vozila predomisle, a vozilo u međuvremenu nisu registrirali, svi kupci u roku od 3 dana mogu vozilo vratiti ili zamijeniti za neko drugo iz široke ponude.

Škoda Fabia čeka svog novog vlasnika

Najveća atrakcija Autocentar Pepa auto showa sigurno će biti Škoda Fabia AMBIENTE 1.4 TDI PD sa svojom početnom cijenom od 1.000 kn koja će biti ponuđena na licitaciji. Od 12.08. u 09:00 do 16.08. u 20:30 posjetitelji će moći ponuditi svoju cijenu za ovo vozilo, a onaj tko po završetku bude vlasnik najviše ponude prvi osvaja pravo kupnje vozila upravo po cijeni koju je sam ponudio. Ponuda za licitaciju može biti između 100 kn i 500 kn od najviše ponude u tom trenutku, a prodajni tim auto showa izdavat će potvrde za svaku novu ponudu.

Na sam Dan Grada, 16.08. u 20:30 na glavnoj pozornici bit će objavljen pobjednik licitacije i taj sretnik ili sretnica imat će priliku odvesti se kući u svojoj novoj Škoda Fabiji.

Podaci o vozilu

Boja: srebrna-metalik
Datum prve registracije: 03/2008
Stanje km: 210.463 km
Snaga: 69 KS/51 kW
Vrsta goriva: Diesel
Vrata: 5 Vrata
Dodatna oprema:
– Klima-uređaj
– Električno podizanje prozora sprijeda
– Putno računalo (Bordcomputer)
– MP3 Player
– CD uređaj
– Zračni jastuk za vozača i suvozača
– ISOFIX prihvat za dječje sjedalice
– Daljinski upravljač za centralno zaključavanje
– ABS
– Servo upravljač

Skoda1(www.icv.hr; promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content