Fotogalerija: “Akustična” Vatra u virovitičkom kazalištu oduševila Virovitičane

Više od dva sata virovitička rock grupa Vatra zabavljala je sve posjetitelje koji su došli na akustični koncert u Kazalište Virovitica, a koje je bilo premalo za sve one koji su željeli uživo poslušati Ivana, Roberta, Irenu, Marija, Tomislava i Mihaela. Uz njih, kao gosti su nastupili i Zbor Mozartine, kvartet Prelude, brass-sekcija Greenhouse brass, na udaraljkama Mladen Ilić, jedan dio Svadbasa…

Vatra je održala akustični koncert i predstavila se u malo drugačijem izdanju. Novi aranžmani, zanimljivi i neočekivani gosti i potpuno akustična Vatra nešto je što je publika prvi put imala prilike čuti i vidjeti.

_mg_9205Koncert je započeo Vojskom od terakote, a nastavio se s Tremolom, Saturnom, Iglama, Zmajevima na vjetru, a publika je sve pjesme oduševljeno pjevala u glas sa Ivanom.

Nadalje, svirala se i Mornarska majica, John Travolta, Eskim…, i tako sve do bisa kada je publika pozvala natrag na pozornicu cijeli bend… Tada su uslijedile pjesme Želim biti ti, Sunce, Vrati se…

Za sve one koji nisu mogli ovog petka biti u virovitičkom kazalištu, imat će prilike doći u subotu u 20 sati, kada će Vatra održati još jedan koncert za Virovitičane. (www.icv.hr, vle; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content