FOTO: Tomislav Bralić i klapa Intrade sjajnim koncertom još jednom oduševili Virovitičane

Bila je to još jedna neponovljiva večer. U prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici u srijedu, 29. prosinca, održan je tradicionalni božićni koncert zadarske klape Intrade. Gotovo tri puna sata Tomislav Bralić i klapa Intrade pjevali su pred gotovo dvije tisuće Virovitičana i njihovih gostiju koji svake godine dolaze na koncert “najbolje klape u Hrvata”. Bio je to koncert u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu”, a ujedno i posljednji koncert ove godine u gradu Virovitici. Koncertu je nazočio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Pogledajte u našoj galeriji fotografija kako je bilo, a sigurni smo da se vidimo i dogodine… (www.icv.hr; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12706″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]