Cilj MK Alka Špišić Bukovica i dalje ostaje promoviranje moto sporta i očuvanje tradicionalnog znaka – Moto alke

Moto klub „ALKA“ Špišić Bukovica održao je svoju redovnu izvještajnu skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Zvonko Lulić koji je u uvodu pozdravio nazočne članove kluba i goste te se osvrnuo na dosadašnji rad kluba. Aktivnosti i djelovanje u 2016. godini iznio je dopredsjednik kluba Marin Rengel. Tijekom protekle godine klub je uspješno organizirao jubilarnu 30. Moto alku, uključio se u organizaciju ispraćaja na posljednji počinak člana Ivana Ramljaka-Rame te je prikupio donaciju za MK “Golubica“ Vukovar za izgradnju Spomen doma u Bogdanovcima na što su posebno ponosni.
Kao i svake godine, MK Alka sudjelovala je i u humanitarnim akcijama i to u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“ u Virovitici te akciji darivanja djece povodom božićnih blagdana (Moto mrazovi). 

Predsjednik Zvonko Lulić iznio je plan i program za 2017. godinu u kojoj klub osim vožnji i druženja te promoviranja moto sporta, za poseban cilj ima organizacija tradicionalne 31. po redu Moto alke i jubilarnog 30. rođendana kluba.
Cilj MK Alka Špišić Bukovica je i dalje promoviranje moto sporta među mladima i očuvanje zaštitnog znaka kluba, a to je Moto alka u Špišić Bukovici koja se održava povodom Dana općine – Ivanja.

(icv.hr, MK Alka)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12932″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]