Drava održala revodnu godišnju skupštinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Terezinom Polju održana je redovna godišnja skupština Nogometnog kluba Drava na kojoj su usvojeni izvještaji o radu u protekloj, te prihvaćeni planovi za 2017. godinu.
Uz članove, igrače i simpatizere kluba skupštini je bio nazočan i načelnik općine Lukač, predsjednik županijskog nogometnog saveza i dopredsjednik HNS-a Đuro Bukvić i predsjednik općinskog Vijeća Tomislav Živković.

Tom prigodom istaknut je problem odlaska mladih van zemlje i nedostatak djece i mladeži za formiranje pomlatka. Bukvić je čestitao Dravi na postignutim rezultatima u radu i obećao potporu općine Lukač u budućim aktivnostima. Kao najvažnije istakao je da je općina osigurala u proračunu sredstva za zamjenu dotrajalog krovišta i stolarije na Sportskom domu te ugradnju grijanja. Problem nedostatka mladeži i djece problem je u cijeloj županiji i u tom smislu najavio je razmatranje promjena propozicija natjecanja što se tiče obveza posjedovanja mlađih uzrasnih kategorija u nižem stupnjevima natjecanja. (www.icv.hr, vle)