U Pitomači održana savjetodavna tribina za poljoprivrednike

U Konferencijskoj sali Općine Pitomača održana je savjetodavna tribina za poljoprivrednike. Na predstavljanju, koje su organizirali Općina Pitomača i tvrtka DRAFT d.o.o. u suradnji s tvrtkom Solidus d.o.o., poljoprivrednicima, predstavnicima OPG-a, trgovačkih društava i obrta iznijete su informacije i činjenice o financiranjima proljetne sjetve, kao i ostalim poljoprivrednim aktivnostima. Prisutnima su usporedbom uobičajenih modela financiranja, koji se odnose na financiranje vlastitim sredstvima, redovnim kreditima u banci te uzimanju robe u poljoapotekama na poček, prezentirane i dodatne mogućnost kreditnih linija tvrtke Solidus d.o.o. kojom su omogućene dodatne uštede.

Na tribini su također predstavljeni nadolazeći natječaji iz Mjere 04 ”Ulaganja u fizičku imovinu” i Mjere 06 ”Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, kako bi se poljoprivrednici mogli na vrijeme pripremiti za najavljene natječaje.

Prilikom objave pojedinačnih operacija iz spomenutih mjera, za sve potencijalne prijavitelje i zainteresirane osobe biti će organizirane informativne radionice na kojima će moći saznati detaljne informacije i uvjete natječaja.

(pitomaca.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content