Raspored održavanja Gospodarskog foruma

Definiran je raspored održavanja Gospodarskog foruma i predstavljanja Republike Češke kao zemlje partnera 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. Naime u četvrtak, 23. veljače, u prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Matije Gupca 78, od 15,30 sati na rasporedu je otvorenje Gospodarskog foruma.

Nakon pozdravnih obraćanja domaćina, Sanje Bošnjak, obnašateljice dužnosti župana Virovitičko-podravske županije te Bohuslava Zavadila, savjetnika Veleposlanstva Republike Češke u Republici Hrvatskoj, od 15,45 sati govorit će se o „Osobitostima gospodarstva Virovitičko-podravske županije i vanjskotrgovinske razmjene VPŽ i Republike Češke“. O osobitostima će govoriti predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica, direktor Milan Vanđura i viša stručna suradnica Suzana Kolesarić.

Potom će od 16,00 sati Zbynek Peška, direktor Češke agencije za promicanje trgovine u Republici Hrvatskoj “Czech Trade”  održati prezentaciju „Kako poslovati s Republikom Češkom“. Na sam dan otvaranja sajma, 24. veljače, u prostoru HGK ŽK Virovitica, s početkom od 8,30 sati održat će se tradicionalni susret gospodarskih/privrednih/trgovačko-industrijskih komora i predstavnika sajmova.

(www.viroexpo.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content