Asfaltirana cesta u ulici Mate Lovraka u Virovitici

U sklopu rekonstrukcije i sanacije cesta i nogostupa na području grada, u ponedjeljak je završeno asfaltiranje ceste u ulici Mate Lovraka u Virovitici. Radove su obavili djelatnici Hrvatskih cesta.

Ove godine u planu su i sanacije ceste i parkirališta na Trgu dr. Ante Starčevića, postojećih kolnika u Ulici Augusta Šenoe, Eugena Kumičića, Dobriše Cesarića, Ruđera Boškovića, Marije Jurić Zagorke, Zagorskoj ulici i na Trgu kralja Petra Svačića. Asfalt će dobiti i Ulica Svetog Trojstva II. odvojak u Milanovcu, Ulica Stari Rezovac i Ulica Rezovački Vinogradi V. odvojak u Rezovcu, Ulica Svetog Nikole Tavelića III. odvojak u Podgorju i nastavak Ulice Slavka Biondića u Rezovačkim Krčevinama te će se sanirati put od Rezovačkih Krčevina do Šumske ulice na cesti prema Jasenašu.

Uz ceste sanirat će se i nogostupi u virovitičkim ulicama: Franje Fuisa, Ivana Kapistrana, Stanka Vraza, Kralja Petra Krešimira IV, Vlahe Bukovca, Junija Palmotića, Jože Jurišića, Andrije Kačića Miošića, Tomaša Masaryka, Mije Pupeka, Ivana Zajca, Jana Vlašymskog, Podravskoj ulici, te nogostup od Ulice Zlatnog polja do mosta u Rezovcu. (virovitica.hr; foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”399984″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content