Počele Sportske igre mladih: U Orahovici otvoren Coca-Cola Cup 2017.

U utorak, 14. ožujka, malonogometne ekipe u kategoriji 1999. godište i mlađi odigrale su u srednjoj školi „Stjepan Ivšić“ prvi kvalifikacijski turnir u sklopu Coca-Cola Cupa 2017.
Pobjednici turnira su ekipa Čupakabre koje su u napetom finalu svladale ekipu Rokatiki rezultatom 3:2. Druge dvije ekipe iz polufinala: Umjetna i Žuta podmornica također su osigurale plasman na županijsko natjecanje Virovitičko- podravske županije koje će se održati u Virovitici za vrijeme uskršnjih praznika. Svi natjecatelji na turniru dobili su zahvalnicu za sudjelovanje i Coca-Cola narukvice.

Na terenu je cijeli dan vladao sportski duh i odlična atmosfera: „Ekipe su stvarno bile maksimalno angažirane, vidjelo se da im je stalo da se plasiraju u daljnje natjecanje koje im omogućava odlazak u Split, na državno prvenstvo. Na trenutke je bilo stvarno žustro, timovi su se trudili kao da igraju finale Lige prvaka. Dvorana je bila puna navijača, navijali su i profesori i učenici iz cijele škole, neovisno da li se njihovi timovi natječu ili ne“, istaknuo je Tomislav Filipović, županijski koordinator natjecanja.

Raspored slijedećih kvalifikacijskih turnira u Virovitičko- podravskoj županiji je:
Virovitica- 14.4.
Slatina- 21.4.
Orahovica- 27.4. (za kategoriju 2002. godište i mlađi)

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijavit ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vaš grad ili županiju možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.
Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama “Sportske igre mladih”, ”Coca-Cola Cup Hrvatska” i instagramu: igremladih_hr (Sportske igre mladih)

[g-gallery gid=”399263″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content