Virovitičko-podravski gospodarstvenici na 14. mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

U Dubrovniku je od 16. do 19 ožujka održan 14. mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Na sajmu, posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, na zajedničkom izložbenom prostoru Hrvatske gospodarske komore, svoje proizvode predstavila su dva izlagača s područja Virovitičko – podravske županije: Harmund d.o.o. Virovitica s asortimanom pića, rakija i likera proizvedenim iz voća s vlastitih voćnjaka: viljamovka, šljivovica, medica, orahovac, višnjevac, te OPG Petar Rakošević Virovitica s vlastitim asortimanom proizvoda od aronije iz vlastitog uzgoja: matični sok od aronije, čaj od aronije, sirup od aronije i svježa aronija.
Izlagači s područja Virovitičko – podravske županije, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica na ovom sajmu, već tradicionalno, uoči početka turističke sezone, prezentiraju specifične županijske proizvode, te su više nego zadovoljni sudjelovanjem na ovom sajmu jer su izravno prodavali proizvode, predstavili se novim poslovnim partnerima, što će pridonijeti brendiranju i povećanom plasmanu izloženih proizvoda. (IVOD)

IMG 6034

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content