FOTO: Na Vegeški predstavljene tribine kapaciteta 200 sjedećih mjesta, boćališta i stolni tenis

U subotu su na Vegeški građanima predstavljene nove tribine. Uz tribine kapaciteta 200 sjedećih mjesta, puštene su „u pogon“ i dvije staze za boćališta te su postavljeni i stolovi za stolni tenis. Prema riječima gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, cilj je Vegeški vratiti onaj stari sjaj te da ovaj dio grada ponovno postane okupljalište mladih.

MG 7839Predsjednik Županijskog nogometnog kluba Virovitica Damir Pervan zahvalio se gradonačelniku Kirinu na postavljenim tribinama, a klubu je Grad Virovitica uručio i nove garniture dresova. Osim njih, novu sportsku opremu dobio je i Nogometni klub Sokol iz Milanovca, a u naredno vrijeme sve sportske udruge s područja grada Virovitice također će dobiti nove dresove.

20170513 120727Vrijednost ove investicije na Vegeški s tribinama, boćalištima i stolovima za stolni tenis iznosi oko 500 000 kuna, a premijeru će tribine imati upravo ove subote u 17 sati kada u 23. kolu MŽNL Virovitica igra protiv Dinama iz Predavca. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content