Održana završna svečanost Dječjega vrtića Suhopolje

Vrtić je predškolcima bio mjesto sigurnoga, radosnoga, toploga, zdravoga i sretnoga življenja, mjesto gdje su svakodnevno rasli u bezbrižnosti i mudrosti, usvajali dobre navike i kršćanske vrijednosti.

Dana 30. svibnja 2017. godine održana je završna svečanost Dječjega vrtića Suhopolje u Hrvatskome domu, u Suhopolju. U ime Dječjega vrtića Suhopolje pozdravne je riječi uputila ravnateljica Ivanka Škala. Zahvalila je roditeljima na povjerenju i suradnji, a odgojiteljicama na predanome radu s djecom.

Odgojiteljice Ivanka Škala, Sandra Brtan, Finka Jajalo, Ivana Tomljanović, Valeria Toth, Valentina Graša, Irena Maras, voditeljica glazbene radionice u Dječjem vrtiću Suhopolje, te razigrana i raspjevana djeca svih odgojnih skupina pokazala su roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima što su u vrtiću naučili te kroz scenske igre i pjesme podijelila radost zajedništva i ugodnoga druženja. Cijeli je program bio protkan maštom te obogaćen dječjom iskrenošću i toplinom.

vrtic suhopolje 1Oduševljena publika nagradila je djecu pljeskom koji je dugo odzvanjao dvoranom. Pala je i poneka roditeljska suza jer su se djeca predškolske skupine „Loptice“ oprostila od vrtića i njihovih odgojiteljica Valerije Toth i Valentine Graše. Vrtić je predškolcima bio mjesto sigurnoga, radosnoga, toploga, zdravoga i sretnoga življenja, mjesto gdje su svakodnevno rasli u bezbrižnosti i mudrosti, usvajali dobre navike i kršćanske vrijednosti.
Naši predškolci započinju odrasliji i  samostalniji život koji sa sobom nosi odgovornosti i brojne školske obveze.

Želimo im zabavno i dugo ljeto te uspješan početak novoga životnoga zadatka. (www.icv.hr; Marina Rokinger, prof.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content