Zahvala budućeg župana Igora Androvića stanovnicima Virovitičko-podravske županije

Na nedjeljnim izborima za župana Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović je dobio 56,14 posto glasova i već u prvom krugu je postao župan Virovitičko-podravske županije. Istodobno je lista koalicije stranaka HDZ-HSLS-HSP AS-HSP- HDSSB za Županijsku skupštinu nositelja Tomislava Tolušića dobila 58,67 posto glasova i osvojila 23 mandata.
Tim povodom, Igor Andrović je uputio zahvalu svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije.

– Zahvaljujem svim biračima koji su izašli na izbore, osobito onima koji su svoj glas dali Hrvatskoj demokratskoj zajednici i koalicijskim partnerima, za Županijsku skupštinu, meni za župana kao i mojim zamjenicima Mariju Klementu i Darku Žužaku.
Drago mi je da su stanovnici Virovitičko-podravske županije prepoznali naš dosadašnji rad, kao i program koji smo prezentirali za idući period, u kojem imamo pripremljeno puno projekata koje ćemo realizirati u budućem mandatu.
U radu županijske uprave sudjelujem već 10 godina i stoga dobro poznajem prilike u kojima se nalazimo i znam što nam je potrebno kako bi zajedničkim snagama učinili ovu županiju mjestom ugodnog življenja. Također, zahvaljujem i svojim protukandidatima na fer i dobroj kampanji i želim naglasiti da su i njima vrata Županije otvorena za sve dobre ideje i projekte“ – istaknuo je Igor Andrović. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content