U središtu Virovitice košarkaši pokazali svoje vještine

U okviru Rokova 2017. u centru Virovitice održan je Ulični turnir u košarci. Egzibicijsku utakmicu su odigrali najmlađi i to „četiri na četiri“ u sastavima „Kružari“ (Ivan Martić, Adrian Markek, Samuel Smiljanić) i „Vjetrovi“ (David Smiljanić, Marko Krznarić i Emanuel Vidović). Kružari su slavili sa 7:6. Zatim je odigran turnir u kadetskom uzrastu, a prvo mjesto su osvojili „Zečevi“ (Dominik Kasa, Benjamin Vukelić i Ivan Martić) s tri pobjede. Drugo mjesto s jednom pobjedom i dva poraza no boljom koš razlikom od treće i četvrto plasiranih zauzeli su „Majmuni“ (Ivan Grgos, Domagoj Tkalčec i Samuel Preveden), dok su treći bili ekipa „Šta ja znam“ (Luka Žubrinić, Edi Albrecht i Ivan Žubrinić), a na četvrtom mjestu završili su „Prepelice“ (Luka Moslavac, Nikola Ferenčević i Petar Fuis).
Između basketa natjecalo se i u pogađanju trica. Najbolji je bio Benjamin Vukelić ispred Dominika Kase i Mie Šiljković.
U uličnoj košarci su se okušale i članice Ženskog košarkaškog kluba Virovitica koje su u pauzama između basketa mladića pokazale svoje znanja u igri na jedan koš.
Najbolji pojedinci nagrađeni su medaljama, a svim sudionicima je predsjednik Košarkaškog kluba Virovitica Siniša Palm podijelio i komplet dresova. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

[g-gallery gid=”421922″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content