Nogometni vikend pred nama…

1.ŽNL: Suhopolje potvrđuje naslov jesenskog prvaka?

U 11.kolu 1.županijske nogometne lige u subotu 28. listopada u 15.30 sati suhopoljski “grofovi” na svom stadionu Park u susretu sa Bratstvom iz Gornjeg Bazja mogu potvrditi naslov jesenskog prvaka. Lukač na svom terenu dočekuje Gradinu.

2.ŽNL: U Crncu se odlučuje o naslovu jesenskog prvaka

U subotu 28.listopada u 10.kolu 2.županijske nogometne lige skupina zapad u Rušanima domaći Napredak dočekuje Bilogoru 1947. Iz Špišić Bukovice. Utakmica u Rušanima se igra u 15.30 sati. Ostale utakmice igraju se u nedjelju 29.listopada u 14.30 sati a sastaju se: Stara Brezovica-Drava, Croatia-Omladinac, Sokol-Mladost Vukosavljevica, Bušetina 1947.-Podgorje i Sveti Đurađ-Turanovac. Bušetina 1947. Ukoliko ostvari pozitivan rezultat potvrdit će naslov prvaka.

U skupini istok sve se utakmice igraju nedjelju 29.listopada u 14.30 sati. Najzanimljivije će biti u Crncu gdje domaći nogometaši dočekuju Slogu iz Zdenaca. Dvije momčadi dirketno odlučuju o naslovu jesenskog prvaka. Parovi: Crnac-Sloga Zdenci, Munja-Mladost Miljevci, DOŠK-Tehničar, Ćeralije-Munja, Mladost Bakić-Plavi i Standard-Borova.

3.ŽNL: tko će biti jesenski prvak u skupini zapad?

Sve utakmice devetog kola 3.županijske nogometne lige igraju se u nedjelju 28.listopada u 14.30 sati. To je ujedno i posljednje jesensko kolo. U zapadnoj skupini vrh drže Dinamo iz Kapele Dvora i Turnašica. Odluka o najboljoj jesenskoj ekipi biti će donijeta u posljednjem kolu. U skupini istok Kozice su već prve.

U skupini zapad igraju: Graničar Žlebina-Dinamo Kapela Dvor, Otrovanec-Podravec, Mladost Stari Gradac-Brana, Sloga Dugo Selo-Bilogorac i Turnašica-Kladare.
U skupini istok parovi su: : Dinamo Josipovo-Slaven, Vaška-Krčevina, Grabić-Kozice i Orešac-Meljani, dok je Slavonac slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content