Novi uspjesi virovitičkog karate kluba

U subotu 21.listopada članovi Virovitičkog karate kluba nastupili su na KUP-u Barcsa u susjednoj Mađarskoj. U disciplini Kata u kategoriji mlađih učenika Lovro Erak i Laura Erak osvojili su prvo mjesto i zlatne medalje, dok je Leo Feketija osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Brončanu medalju i 3 mjesto osvojila je i Karla Rogović u kategoriji kadetkinja.
U borbama, kategoriji mlađih učenica Marija Knežević osvojila je 1 mjesto i zlato, dok je u mlađim učenicima Lovro Erak osvojio 2 mjesto i srebrnu medalju. 3 mjesto i brončane medalje osvojili su: Mislav Spajić i Andrej Đebro u ml. Učenicima te Ana Rajnović u kategoriji učenica.

U nedjelju 22.listopada članovi Virovitičkog karate kluba nastupili su na 3 Kupu Križu kod Ivanić Grada. U učeničkoj apsolutnoj kategoriji Nikola Gondi se nakon 2 pobjede u finalu sastao s predstavnikom KK Đurđevac te pobjedom od 2 boda razlike osigurao 1 mjesto i zlatnu medalju. U mlađoj kadetskoj kategoriji do 48 kg Mihael Štefović osvojio je 2 mjesto i srebrnu medalju, dok je Luka Kafka do 41 kg osvojio 3 mjesto i brončanu medalju.
1 mjesto i zlatnu medalju osvojila je i Maja Kozlinger u kadetskoj konkurenciji do 54 kg, nakon 4 dobivene borbe. Finale je radila i pobijedila predstavnicu KK Opatija. 2.mjesto i srebro osvojio je Pavle Radenić u kadetima + 70 kg, dok je Filip Kafka osvojio 3 mjesto i brončanu medalju do 57 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Monika Bubnjić u juniorskoj konkurenciji do 53 kg također se izborila za 1 mjesto i zlatnu medalju s 3 pobijede. U finalu je dobila predstavnicu iz KK Krk, dok je Laura Pokupić do 59 kg osvojila 3 mjesto i brončanu medalju. (www.icv.hr, mš)