Općina Lukač od 13. do 18. listopada obilježava Dane općine i blagdan svetog Luke

Općina Lukač će od 13. do 18. listopada raznovrsnim programom obilježiti Dan općine i blagdan svetog Luke.

Tim povodom u petak, 13. listopada, s početkom u 11 sati Udruga umirovljenika općine Lukač u sportskom domu u Gornjem Bazju organizira “Općinsko kolinje”. Program se nastavlja u subotu, 14. listopada, s početkom u 16 sati kada će Lovačka udruga “Jastreb” u Lovačkom domu u Budrovcu održati dane otvorenih vrata, a isti dan u 19 sati Udruga žena Gornje Bazje i KUD “Bosiljak” organiziraju predavanje na temu “Perspektiva žena” koje će održati doktorica Elvira Koić.

U nedjelju, 15. listopada, s početkom u 9 sati Športsko-ribolovni klub “Drava” iz Terezinog Polja na jezeru u Zrinju Lukačkom organizirat će natjecanje u lovu ribe udicom na plovak.
Program se nastavlja u utorak, 17. listopada, u 11 sati i 30 minuta foto natječajem “Ljepote općine Lukač” u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju.
Na sam Dan općine Lukač u srijedu, 18. listopada, održat će se središnji događaj – svečana sjednica Općinskog vijeća općine Lukač koja će se s početkom u 11 sati održati u Društvenom domu u Gornjem Bazju, a kojoj će prethoditi polaganje vijenaca za poginule hrvatske branitelje na spomen-obilježju ispred zgrade Općine Lukač.

Program će završiti svetom misom u crkvi sv. Luke u Lukaču s početkom u 18 sati. (www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content