Klub će i dalje raditi na organiziranju druženja svojih članova kroz obilježavanje značajnih datuma i događaja iz Domovinskog rata

Udruga hrvatskih branitelja-dragovoljaca Domovinskog rata Klub 50. samostalni bataljun Virovitica održala je redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik Antun Grizelj podnio izvješće o prošlogodišnjem radu kluba te predložio plan rada za iduću godinu.
-Uz očuvanje digniteta Domovinskog rata, Klub će i dalje raditi na organiziranju druženja svojih članova kroz obilježavanje značajnih datuma i događaja iz Domovinskog rata – istakao je između ostaloga Antun Grizelj.
Uz Mirka Poljanca, predsjednika virovitičke HVIDRA-e, dobar rad u narednom razdoblju članovima Kluba počelio je i
Josip Perović, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata – Podružnice virovitičko-podravske.

Inače, članovi kluba bivši su pripadnici 50. samostalnog bataljuna Zbora narodne garde Virovitica, formiranog 28. lipnja 1991. godine od pripadnika dragovoljaca, a koji je u ono vrijeme dao veliki doprinos u oslobađanju vojnih objekata tadašnje jugovojske na području bivše općine Virovitica.
(wwww.icv.hr, zc)
[g-gallery gid=”436883″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content