Kristina Horvat magistra sestrinstva, prof. zdravstvene njege u Tehničkoj školi u Virovitici, dobitnica dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Zagrebu

Kristina Horvat magistra sestrinstva, prof. zdravstvene njege u Tehničkoj školi u Virovitici, dobitnica je dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Zagrebu za najbolji uspjeh (5,0) na Sveučilišnom diplomskom studiju sestrinstva u akademskoj godini 2016./2017.

Za njene velike uspjehe nagradu joj je prigodom proslave Dana Medicinskog fakulteta i proslave 100. obljetnice Fakulteta u petak, 15. prosinca, u Zagrebu uručio dekan prof.dr.sc. Marijan Klarica.

Kristina je rođena 16.03.1991.god. u Virovitici. Godine odrastanja provela je u Čađavici u maloj obitelji s bratom i roditeljima a onda se kao četrnaestogodišnja djevojčica odvažila na svoj put do uspjeha.

cid ii 160619284ff7f8d9„Ova nagrada je priznanje za moj dosadašnji rad i motivacija za cjeloživotno obrazovanje“, izjavila je Kristina. Posebnu zahvalnost iskazuje svojim roditeljima Jasni i Josipu, koji su je uvijek podržavali i upućivali na pravi put. Njima pripisuje najveću zaslugu što je danas tu gdje je. Njima koji su uvijek biti tu bez obzira na teške ili sretne trenutke uz neograničenu podršku i ogromno strpljenje. Bez njih bi sve ovo bilo nemoguće!” (www.icv.hr, ff)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content