FOTO: Napreduju pripreme za nadolazeći Viroexpo 2018.

Na području Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici prije tjedan dana je počela montaža šatora u kojemu će se održati nadolazeći 23. sajam Viroexpo, a prostor oprema tvrtka Kudumija trade, a njihovi djelatnici ovih dana najviše imaju posla sa skidanjem snijega sa šatora i čišćenjem, a ni vremenska prognoza nije baš obećavajuća za naredne dane. Ovogodišnji sajam trajat će od 23. do 25. veljače, a prema riječima Bojana Mijoka, direktora sajma, izložbeni prostor je popunjen.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada Republike Hrvatske. Ostali pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, a Županija partner Sisačko-moslavačka županija. (www.icv.hr, žđ, vpz.hr, foto: Matija R.)