FOTOGALERIJA: Maškare zavladale gradom – otkrijte kako je danas bilo na 21. Virovitičkom dječjem maskenbalu

Gusari, kauboji, vile, princeze, zombiji, bubamare, super heroji, zečići – zavladali su danas Viroviticom, a ključeve grada od gradonačelnika Ivice Kirina preuzeo je kauboj Dva pištolja i kao meštar karnevala naredio veselje i ples. Riječ je dakako o 21. Virovitičkom dječjem maskenbalu, koji se tradicionalno održava u organizaciji Društva naša djeca te pod pokroviteljstvom Grada Virovitice i gradske Turističke zajednice, a koji je ove godine okupio brojne maske u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici.

maskare vtc 2018 14

U dobroj atmosferi za koju je bio zadužen virovitički glumac Goran Koši kao voditelj, sudionicima su se predstavili i Gradska glazba i mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica, Virovitičke mažoretkinje KUC te Glazbena igraonica Glazbene škole Jan Vlašimsky.

maskare vtc 2018 74

– Kroz igru, pjesmu i zabavu i ove su godine volonteri našeg društva, uz potporu Grada i gradske Turističke zajednice uspješno proveli još jedan maskenbal, zabavljali su se i veliki i mali, i pekari i vile, jednorozi… Različite maske su došle zabaviti se i osladiti se finim krofnama. Nije nedostajalo ni igara, druženja, odnosno svega onog na što su posjetitelji već navikli i što od ovog maskenbala i očekuju – zadovoljna odazivom rekla je Željka Barić, predsjednica Društva naša djeca Virovitica.

maskare vtc 2018 44

Gradonačelnik Ivica Kirin istaknuo je kako je dječji maskenbal jedna od onih manifestacija koja gradu daje dušu i u kojoj podjednako uživaju i pamte je ne samo mali, nego i veliki. Uz Katarinu Đurđević, predsjednicu Turističke zajednice Grada Virovitice, Vlastu Honjek Golinac, zamjenicu gradonačelnika, maskenbalu su nazočili župan Igor Andrović te ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Koje su maske zavladale gradom, otkrijte u našoj fotogaleriji… (www.icv.hr, mlo, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”441635″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content