Rukometašice Pitomače pobijedile Zrinski iz Čakovca

U prvoj ovogodišnjoj prvenstvenoj utakmici rukometašice Pitomače su u četrnaestom kolu prve lige pobijedile Zrinski iz Čakovca rezultatom 27:25. Prvi dio utakmice ekipe su se izmjenjivale u prednosti, da bi se na odmor otišlo neriješenim ishodom 14:14. Veći dio nastavka gošće su bile u prednosti, u nekoliko navrata i s tri zgoditka prednosti. Desetak minuta prije kraja domaća vratarka Melita Jug “postala je hobotnica”. Izluđivala je gostujuće igračice svojim obranama. Vrlo brzo Pitomačanke su iz minusa prešle u plus i osigurale vrijednu pobjedu. Treneru Darku Međimorcu trebalo je vremena za slaganje pobjedničke križaljke. Kada je u tome uspio pobjeda je bila osigurana.

Prvo ime susreta je bila Melita Jug koja je sakupila sedamnaest obrana, od čega tri iz sedmeraca. Uz nju za Pitomaču su igrale: Valentina Rajnović, Lea Pavlović, Maja Kožnjak 5, Ines Kožarić 4, Terezija Ćurić 3, Tamara Štefanec 1, Antonela Brlas, Ivana Kirin 3, Andrea Božić 2, Marija Roberta Magić 3, Nina Ferić 2, Katarina Šandor 4, Laura Fel i Dora Šandrovčan.

Sada Pitomačanke imaju osam bodova i nalaze se na jedanaestom mjestu, koje garantira opstanak u ligi. Iduće subotu u Pitomači gostuje Umag. (www.icv.hr, mš)

IMG 2077

IMG 2030

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content