Snježana Pačarić i dalje na čelu Društva Naša djeca Slatina

Društvo Naša djeca Slatina održalo je u subotu, 3. veljače, u Hrvatskom domu redovnu godišnju izvještajno izbornu skupštinu. Prije samog početka skupštine, nazočni su imali čast i veselje poslušati i pogledati nastupe djece zbora Raspjevani mališani, dječjih kutaka kutka Veseli sat Slatina, Senkovac, Josipovo i Nova Bukovica.

Nakon dječjih nastupa, na skupštini su nazočni upoznati s izvještajem o radu i financijskom izvještaju za 2017. godinu, te planu rada i financijskom planu za 2018. godinu, koje je iznijela predsjednica DND-a Slatina Snježana Pačarić, te izvještaji dječjih kutaka, dječjih foruma i Nadzornog odbora, kao i izvještaj o projektu ”Volontiram, srce diram”.

Poslije izvještaja, održani su izbori za tijela DND-a i izbori za predsjednicu i dopredsjednicu društva. Za predsjednicu društva ponovo je izabrana Snježana Pačarić, a za dopredsjednicu Sanja Bošnjak, koje su po izboru zajedno uručile zahvalnice svima koji su, svako na svoj način, doprinijeli radu društva. (www.icv.hr, df, foto: Dragutin F.)

[g-gallery gid=”440879″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content