Rukometni vikend pred nama

Rukometaši Viro Virovitice putuju u Kutinu

U dvadeset prvom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice putuju na uvijek neugodno gostovanje u Kutinu. Utakmica se igra u subotu 24.ožujka u 19 sati u sportskom centru u Kutini.

Slatina gostuje u Pakracu, Orahovica dočekuje Brod

U drugoj ligi istok igraju se utakmice petnaestog kola. Rukometaši Slatine u sportskoj dvorani u Pakracu u nedjelju 25.ožujka u 18 sati igraju s domaćom Lipom. Rukometaši Orahovice u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 24.ožujka u 17 sati ugošćuju Brod..

Rukometašice Mikleuša putuju u Osijek

U trinaestom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša gostuju kod druge ekipe Osijeka . Utakmica se igra u nedjelju 25.ožujka u sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku u 16 sati.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine gostuju u Kaštelima

U desetom krugu 1.jedinstvene kadetske lige kadeti Viro Virovitice i Slatine u subotu 24.ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani Sokolani u Kaštel Sućurcu igraju Ribola Kaštelima i Hrvatskim Dragovoljcem iz Dugog Rata. Utakmice se igraju od 10 do 15 sati.

Dječaci A Viro Virovitice putuju u Čazmu

U dvanaestom krug lige dječaci A Viro Virovitice u nedjelju 25.ožujka igraju u školsko sportskoj dvorani u Čazmi. U 10,10 po rasporedu je utakmica s Bjelovarom, a u 12,10 s Čazmom.

Djevojčice B igraju u Garešnici

U devetom krug 1.lige djevojčica A rukometašice Tvin Virovitice i Pitomače gostuju u Garešnici. Uz domaći sastav igraju s Dubicom iz Kozarske Dubice. Turnir se igra u sportskoj dvorani osnovne škole u nedjelju 25.ožujka od 10 do 14 sati.

Dječaci B Viro Virovitice gostuju u Varaždinu

Dječaci B Viro Virovitice u jedanaestom krugu 1.lige dječaka B u subotu 24.ožujka u varaždinskoj Areni igraju s Varaždinom 1930. i Ivancem. Turnir se igra od 10 do 14 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content