USPJEŠNA KOZMETIČARKA: Paula Begović iz Pitomače osvojila drugo mjesto u Hrvatskoj na Danima ljepote i fitnessa u Zagrebu

Mlada kozmetičarka Paula Begović iz Pitomače, učenica trećeg razreda kozmetičara virovitičke Industrijsko-obrtničke škole, osvojila je drugo mjesto u Hrvatskoj na prestižnom natjecanju učenika srednjih škola i kozmetičara amatera na Danima ljepote i fitnessa koji se do sutra (nedjelja) održavaju na Zagrebačkom velesajmu.

Paula Begović izabrana je između samo osam učenica iz cijele Hrvatske koje su dobile priliku sudjelovati na ovom natjecanju, a žiri je odlučio da je svojom idejom, kreativnošću, znanjem i talentom osvojila drugo mjesto u make-up natjecanju na modelu. Prvo i treće mjesto osvojile su učenice zagrebačkih škola.

Mentorica Nikolina Pinc, koja je Paulu pripremala od prvog trena, ponosna je na uspjeh svoje učenice. – Imala je težak zadatak, našminkati model na temu jednoroga. Sama je trebala osmisliti ideju i ostvariti je u djelo, pokazati svu kreativnost, ali i znanje koje je stekla na nastavi.

Naša se škola od 2014. godine redovno prijavljuje na ovo natjecanje i do sada smo uvijek bili među prva tri osvojena mjesta – rekla je Nikolina P., dodajući kako je ovo jedino natjecanje u Hrvatskoj na kojem se mladi mogu pokazati i ostvariti zavidne rezultate. Budući da je konkurencija zaista velika, osvojeno drugo mjesto zaista je na ponos Pauli, razredu, ali i cijeloj školi te istinska nagrada za sav uložen trud. (www.icv.hr, mlo, foto: P.N.)

dani ljepote1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content