Lavice “darovale” bodove gošćama iz Cerne

U susretu dvadesetog kola druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice su na svom terenu izgubile od Multinorma iz Cerne 26:28. Domaća trenerica Zdenka Premužić nije mogla računati na svoje dvije najkvalitetnije igračice Kristianu Zečević i Tamaru Hudoletnjak, koje nisu igrale zbog ozljeda.

Početak susreta nudio je drugačiju priču od one koja se odigrala na kraju susreta. Domaće igračice su svoju početnu prednost povećavale do maksimalnih 12:6 i 16:10. Na odmor se otišlo s domaćom prednošću 16:12.

U drugom dijelu kao da su na teren izašle neke druge ekipe. Nakon četiri minute gošće su izjednačile rezultat i vrlo brzo preuzele kontrolu utakmice. Virovitičke rukometašice bile su u igri do posljednje tri minute, jer ni gošće nisu odigrale ništa spektakularno, ali na svaku pogrešku gošći domaće su napravile dvije. Takvom igrom se ne mogu osvojiti bodovi.
Najefikasnije u domaćim redovima su bile Nika Deskar s devet, Rea Rakošević s pet i Maja Biuk s četiri zgoditka. Ali iza postignutih zgoditaka ima i niz promašaja i tehničkih pogrešaka.
U nedjelju slijedi gostovanje u Osijeku, gdje će morati pružiti puno jači angažman ako žele postići bolji rezultat. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content