Humanitarna biciklistička utrka HardCro 2018. u četvrtak i petak prolazi našom županijom

U četvrtak, 17. svibnja, i petak, 18. svibnja, našom županijom prolazi humanitarna biciklistička utrka HardCro 2018. kojoj je cilj sva prikupljena sredstva donirati „Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi“ u Gornjoj Bistri (sredstva se prikupljaju kroz kotizacije vozača i donacijama sponzora).

U humanitarnoj vožnji na ruti od preko 300 km (…a koja predstavlja dio etape HardCro utrke) sudjelovati će 30-ak kvalificiranih vozača sa startom u Iloku i ciljem u Life Class Termama Sv. Martin na Muri.

U ovoj priči sportsko-humanitarnog karaktera sudjeluje i Pustara Višnjica u ulozi službenog partnera, domaćina HardCro 2018. humanitarne utrke koja će nakon prve etape utrke osigurati smještaj i obroke za organizatore, vozače i njihovu pratnju.
Ovim putem pozivamo Vas da se priključite i date svoju podršku vozačima zajedničkim bicikliranjem i druženjem na Višnjici, te na taj način postanete dio ove humanitarne priče.

Ruta kroz Virovitičko – podravsku županiju:

-17. svibnja (četvrtak nakon 17:00h) Čađavica – Noskovci – Sopje – Vaška – Novaki – Višnjica (dolazak na Višnjicu oko 20:00h)

-18. svibnja (petak nakon 9:00h) Višnjica – Jugovo Polje – Suhopolje – Gradina – Lukač – Bušetina – Pitomača

Vozače će pićem okrijepe i podrškom u Sopju dočekati načelnik Općine Sopje Berislav Androš. (www.icv.hr, DF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content