NOGOMETNA SUBOTA: Pobjede Virovitice, Pitomače, Rezovca, Suhopolja i Drave, porazi Slatine i Papuka

  • U 23. kolu 4.lige Bjelovar Koprivnica Virovitica, nogometaši Virovitice na svom terenu su pobijedili Podravac iz Virja rezultatom 3:1.

Gosti su poveli, a domaći igrači su napravili preokret i pobijedili s dva zgoditka Nikole Suvajca i jednim Matka Reščića.

Pitomača je na svom igralištu pobijedila Garić iz Garešnice 3:0. Dva zgoditka za Pitomaču postigao je Filip Škaro, a jednog Nikola Plavšić.

Slatina je izgubila od Tomislava u Bereku 3:0, orahovački Papuk u Đurđevcu od Graničara s visokih 6:0.

U idućem kolu Slatina dočekuje Križevce, Pitomača gostuje u Velikom Zdencima kod Zdenke, a u Orahovici se igra županijski derbi između Papuka i Virovitice.

U prve dvije utakmice 23. kola I. županijske lige Suhopolje je na stadionu Park pobijedilo Dinamo iz Četekovca 3:0. Dva zgoditka je postigao Marko Sertić, a jednog Zdenko Lončarek.

Rezovac je na gostovanju pobijedio Lukač 05 1:0 zgoditkom Tomislava Vrbančića.

U prvoj utakmici 20. kola II. županijske lige zapad Drava iz Terezinog polja je pobijedila Napredak u Rušanima 9:1. Ivan Mareković i Antonio Paulović su postigli po četiri, a Josip Križić jedan zgoditak za goste, dok je gol za domaće polučio Josip Šoštar. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”457288″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content