POLICIJA TRAŽI POMOĆ Znate li čiji je ovo traktor? Vozač je skrivio nesreću i pobjegao

Policijska uprava Virovitičko-podravska putem medija danas (srijeda) je zatražila pomoć građana u pronalasku vozača koji je 7. svibnja ove godine, oko 18:20 sati, na državnoj cesti broj 2 u Virovitici, na raskrižju ulice Ote Horvata, ulice Vukovarska cesta i ulice Vinkovačka cesta skrivio prometnu nesreću i otišao s mjesta događaja.

Vozač traktora nepoznatih registarskih oznaka, dolaskom do spomenutog raskrižja, ušao je na zeleno svjetlo na semaforu (slobodan prolaz) u raskrižje, skrećući pritom ulijevo, u smjeru sjevera, na kolnik ulice Vinkovačka cesta. No nije propustio vozilo koje, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer svojeg kretanja i time je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu za kojim je upravljala 20-godišnja vozačica, čime je došlo do sudara. Traktorist je mjesto nesreće napustio prije dolaska policije pa policija moli građane za pomoć.

„Utvrđeno je da se radi o traktoru marke „Claas“ zelene boje ili višebojan te da ima manji spremnik goriva sa desne strane vozila. Vozilo je nakon odlaska sa mjesta prometne nesreće snimljeno na nadzornoj kameri, a fotografiju prikazujemo u privitku. Molimo sve koji imaju bilo kakvih saznanja za događanje navedene prometne nesreće ili podatke o traktoru ili njegovom vlasniku, ukoliko imaju korisnih saznanja da se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, ili jednostavno pozivom na broj 192“- stoji u priopćenju PU Virovitičko-podravske, danas upućeno medijima. (www.icv.hr, mlo, foto: PU)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content