U listopadu počinje Program osposobljavanja za poslove trenera/ice powerliftinga

Hrvatski powerlifting savez u suradnji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira po prvi puta u Hrvatskoj „Program osposobljavanja za poslove trenera/ice powerliftinga“. Upisi za program će se održati u petak, 19. listopada 2018. godine od 10:30 do 11:30 sati u prostorijama Hrvatskog powerlifting saveza, Matije Gupca 63, Virovitica. Prvi dio programa vodit će Francesco Virzi licencirani trener iz Njemačke koji ima svoju akademiju priznatu od Međunarodne powerlifting federacije (IPF).

U program osposobljavanja za trenera/ice powerliftinga može se upisati osoba koja ima: minimalno završenu srednju školu, navršenih 18 godina života, specifične vještine i znanja iz tehnike powerliftinga koje je polaznik stekao kroz neformalno učenje i koja dokazuje kroz prijemni ispit, preporuku Hrvatskog powerlifting saveza za upis u nastavni program.

Kandidati su dužni prije početka programa položiti određene testove kojima se provjerava njihova razina motoričkih vještina i tehničkih znanja i pripremljenosti za praćenje programa. Prijemni ispit održat će se 19. listopada 2018.  prije upisa od 10 do 10:30 sati. Kandidati će morati napraviti demonstraciju čučnja (squat), potiska s klupe (bench press) i mrtvog dizanja (deadlift). (www.icv.hr. ip, hpls-powerlifting.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content