1.ŽNL: Može li Sloga iz Zdenaca s novim trenerom iznenaditi Bušetinu 1947.?

U subotu se igraju dvije utakmice. U Okrugljači gostuje Lukač 05. To je lokalni derbi i nijedan ishod ne bi bio iznenađenje. U Suhopolju gostuje Slavonija iz Sladojevaca. Domaća momčad je favorit, ako ne bude opuštanja treba doći do sigurne pobjede.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju.

Derbi kola igraju novaci u ligi: u Bušetini domaća momčad dočekuje Slogu iz Zdenaca. Gosti će biti velika nepoznanica, jer je prije dva dana došlo do promjene trenera. Robert Đurina, koji je Slogu uveo u prvu županijsku ligu, je smijenjen, a naslijedilo ga je Zoran Mandić. Obje ekipe izmijenile su igrački kadar pa će prvo kolo pokazati tko se bolje pripremio za viši rang natjecanja.

U Rezovcu gostuje Dinamo iz Četekovca. Prošle sezone oba susreta završila su podjelom bodova. Bratstvo na svom stadionu Školski vrt dočekuje jaku Mladost iz Čačinaca. Obje momčadi će jurišati na tri boda.

Podravac iz Sopja ove sezone domaće utakmice igra u Novoj Šarovki. U prvom kolu dočekuje Voćin. Mikleuš je izraziti favorit u domaćoj utakmici s Mladosti 1930. iz Čađavice. Sve utakmice prvog kola prve županijske nogometne lige igraju se u 18 sati.

Subota 18.kolovoza:Suhopolje -Slavonija Sladojevci i Graničar Okrugljača – Lukač 05.

Nedjelja 19.kolovoza: Bušetina 1947. – Sloga Zdenci, Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Čačinci, Rezovac – Dinamo Četekovac, Podravac Sopje – Voćin igraju u Novoj Šarovki i Mikleuš – Mladost 1930. Čađavica. (www.icv.hr, mš, foto:arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content