2. ŽNL: U Rušanima Napredak i Sokol otvaraju drugo kolo

U drugim županijskim ligama igraju se utakmice drugog kola. Napredak u Rušanima dočekuje Sokol iz Milanovca. Obje momčadi pokušat će nakon početnog poraza doći do prvih bodova.

Zanimljivo će biti u Koriji gdje jaki Omladinac dočekuje solidni Dinamo iz Kapele Dvora. Sveti Đurađ nakon pobjede s golijadom u Rušanima pokušat će svladati Gradinu. U susretu Drave i Podgorja u Terezinom Polju također će biti uzbudljivo. Vukosavljevačka Mladost favorit je na domaćem terenu u susjedskom derbiju s Bilogorom 1947. U Turanovcu gostuje Croatia iz Grabrovnice.

U skupini istok Borova gostuje u Bakiću kod Mladosti. Tehničar će u Cabuni pokušati nadvisiti jaki Crnac. I svi ostali susreti bit će interesantni.

U drugom kolu igraju:

Skupina Zapad:

U subotu, 1.rujna u 17 sati: Napredak Rušani – Sokol Milanovac; ostale utakmice igraju se u nedjelju, 2. rujna u 17 sati: Omladinac Korija – Dinamo Kapela Dvor, Sveti Đurađ – Gradina, Drava Terezino Polje – Podgorje, Mladost Vukosavljevica – Bilogora 1947. Špišić Bukovica i Turanovac – Croatia Grabrovnica.

Skupina Istok:

U nedjelju, 2.rujna u 17 sati igraju: Mladost Bakić – Borova, Tehničar Cabuna – Crnac, Zrinski Nova Bukovica – Standard Nova Šarovka, Kozice – DOŠK Dolci i Munja Veliki Rastovac – Mladost Miljevci, dok su Ćeralije slobodne.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content