ČEMERNICA Održana sjednica vijeća povodom Dana Mjesnog odbora i blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja

Povodom Dana Mjesnog odbora Čemernica, blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, u Društvenom domu u Čemernici u petak, 31. kolovoza, održana je sjednica vijeća Mjesnog odbora Čemernice na kojoj je predsjednik Miljenko Sabo istakao uspjehe, ali i težnje žitelja ovog prigradskog naselja.

-Dužnost predsjednika preuzeo sam u svibnju ove godine, ali težnje su iste kao i u prethodnom razdoblju, a prvenstveno se to odnosi na potrebu izgradnje nove osnovne škole, jer ova je vrlo stara i u derutnom stanju – napomenuo je Miljenko Sabo.

Zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac obećala je pomoć Grada Virovitice te da će izgradnja nove škole u Čemernici uslijediti u rujnu iduće godine.

Uz članove Vijeća Mjesnog odbora, žitelje Čemernice i ostale goste, na ovoj svečanosti je osim zamjenice gradonačelnika Vlaste Honjek-Golinac, nazočila i predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss. Proslava Mjesnog odbora Čemernice održat će se u nedjelju, 2. rujna. (www.icv.hr, bs, Foto: B. Sokele)

[g-gallery gid=”476903″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content