Čestitka Nenada Križića, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić u povodu 23. obljetnice VRO ”Oluja”, te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja uputio je čestitku u kojoj stoji:

– Sjećajući se pobjede u “Oluji”, 5. kolovoza 1995. godine, cijela Hrvatska s ponosom slavi i obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. S posebnim pijetetom baš na taj dan odajemo zahvalnost i počast svim hrvatskim braniteljima koji su nošeni snažnim, iskrenim i zanosnim domoljubljem, hrvatskoj povijesnoj prijestolnici, kraljevskom gradu Kninu i cijeloj svojoj domovini donijeli slobodu. Vi ste, dragi branitelji, ostvarili stoljetni san mnogih hrvatskih sinova i kćeri u domovini i iseljeništvu, a to je neovisna i suverena hrvatska država. Zahvaljujući vama “Oluja” je veličanstvena, sjajna pobjeda hrvatske vojske i specijalne policije, te svekolikoga hrvatskoga naroda. Pobjedom u “Oluji” vi hrvatski branitelji ispisali ste najznačajnije stranice slavne povijesti hrvatskoga naroda i to baš u kraljevskom Kninu. Stoga vama, svim sudionicima VRO “Oluja”, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branitelja.

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content