FOTO Eurogol Josipa Lanšćaka u porazu milanovačkog “Sokola” protiv “Zdenke ’91.” iz Velikih Zdenaca

U Milanovcu je danas (nedjelja) odigrana pripremna nogometna utakmica između domaćeg županijskog drugoligaša “Sokola” i “Zdenke ’91.” iz Velikih Zdenaca.

Gotovo kompletan domaćin nije baš najbolje “ušao” u utakmicu a gostujuća ekipa to je ubrzo i iskoristila. U 15. minuti iz jednog proigravanja lopta je došla do Lovre Štefanca, a virovitički napadač u redovima Zdenke smireno je poentirao za 1:0. Nakon pogotka stigla je i nova “glavobolja” za domaćeg stratega Premrla, ozljedio se odlični Josip Šimon.

IMG 4468 Custom

Prvih dvadesetak minuta gostujuća ekipa je dominirala a onda se probudio i domaćin te stvorio nekoliko prilika. Najopasnija prilika Sokola dogodila se u 35. minuti, iz jedne kontre lopta je došla do Mihaela Bistrovića, a domaći napadač dobro je pucao iz ne tako lagane pozicije, no gostujući vratar je sjajno obranio.

IMG 4506 Custom

U 40. minuti za gostujuću ekipu je dosuđen jedanaesterac. Izborio ga je Karlo Kutanjac a inače odlični kapetan Zdenke, Danko Tomašek nije imao dovoljno koncentracije te je loptu “poslao” pokraj gola. Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednosti gostujuće momčadi.

IMG 4472 Custom

Početkom drugog poluvremena vidjeli smo i drugi zgoditak u mreži “Sokola”. Spretan je bio još jedan virovitički napadač, Siniša Subota. Domaćin se nije predao već je počeo igrati puno bolje i ofenzivnije, a takva igra ubrzo je okrunjena pogotkom. Mario Meter izborio je prekršaj na udaljenosti dvadesetak metara od gostujućih “vrata” a loptu je namjestio domaći kapetan Josip Lanšćak, jedan od ponajboljih izvođača slobodnih udaraca druge županijske nogometne lige. I ovoga je puta opravdao svoj status te zabio eurogol, preciznim udarcem u lijeve rašlje.

IMG 4583 Custom

Iako je domaćin stvarao sve više prilika i podizao nivo svoje igre, ubrzo je primio pogodak, a još jednom precizan je bio Lovro Štefanec. Nekoliko minuta prije završetka utakmice Zdenka je zabila i četvrti zgoditak a strijelac je ovoga puta bio Deni Ružička.

Konačan rezultat:

NK “Sokol” Milanovac – NK “Zdenka ’91.” Veliki Zdenci 1:4

Strijelci:

Domaći: Josip Lanšćak

Gosti: Lovro Štefanec 2, Siniša Subota i Deni Ružička

Treneri:

Domaći: Mirko Premrl

Gosti: Mile Grdić

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”471640″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content