SUHOPOLJSKA PLAŽA Za vikend vas očekuje sunce, pijesak i knjiga na KUL. plaži

U subotu, 18. kolovoza u 15 sati Trg sv. Terezije u Suhopolju ponovno se pretvara u pješčanu plažu. Nešto drugačiju plažu, bez mora, no s puno knjiga koje možete prelistati i pročitati. Sve će biti kao i na pravim plažama, pjesak, sunce, ugodna glazba, ležaljke. Na vama je samo da se udobno se smjestite i zaplovite maštovitim svijetom knjiga.

Povodom otvorenja Općina Suhopolje će od 15h ispred pješčane plaže darivati posjetitelje besplatnim lubenicama. Pozivaju se svi mještani Suhopolja, ali i okolice da dođu u što većem broju i uživaju u bogatom programu.

Uskočite u japanke, ponesite lopatice i kantice i provedite opušteni vikend na Suhopoljskoj KUL. plaži. Počastite sebe i razveselite svoje mališane prije povratka u školske klupe. Očekuje vas puno iznenađenja, nagradnih igara i promotivnih akcija. Plaža će biti otvorena od subote, 18. kolovoza do ponedjeljka, 20. kolovoza.

Ovu pravu poslasticu za velike i male organizira Kulturna udruga KrEdA u suradnji s Općinom Suhopolje i Školskom knjigom. Na plakatu pogledajte što vas sve očekuje. (www.icv.hr, ml; foto: arhiva)