AKCIJA POLICIJE I KLUBA KEKS Virovitičani registrirali 55 bicikala

Policijska postaja Virovitica u suradnji s Klubom za ekspedicionizam i sport KEKS provela je danas (subota) još jednu uspješnu akciju registracije bicikala, na Trgu kralja Tomislava (kod sata) u Virovitici.

Prema podacima PU virovitičko-podravske u proteklih nekoliko godina, koliko traje ova akcija, na području županije registrirano je ukupno 3533 bicikla, a na području grada Virovitice oko 1500. Danas je svoje mjesto u registru dobilo 55 novih bicikala, koji su morali biti tehnički ispravni, kako bi vlasnik dobio prometnu dozvolu.

bicikl1

U slučaju da dođe do krađe bicikla, uz pomoć prometne dozvole i broja registracije policija će lakše ući u trag biciklu, a vlasnik dokazati da je zaista njegov.

Željko Gobac, kontakt policajac iz Policijske postaje Virovitica, bio je zadovoljan odazivom građana na današnju akciju, koja je, kao i sve prethodne, bila besplatna.

-Hvala svim građanima koji su se odazvali na akciju – poručio je Ž. Gobac, pohvalivši građane za dobru suradnju s kontakt policijom tijekom cijele godine. Na ovoj akciji moguće je registrirati baš svaki bicikl koji ima pogon (lanac), pa čak i onaj za najmlađe, koji ima pomoćne kotače, objasnio je Ž. Gobac. (www.icv.hr, tekst i fotografije: M. Lovrenc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content