1. ŽNL Favoriti uz dosta muke došli do bodova, Dinamo u Četekovcu šokirao svoje navijače

Momčad Mladosti iz Čačinaca nije lako došla do bodova u susretu na svom terenu s čvrstom momčadi iz Voćina. U desetoj minuti zgoditkom Ugarkovića Mladost je povela 1:0. Nakon pet minuta dosuđen je kazneni udarac za goste iz kojeg je Jaković izjednačio rezultat na 1:1. S tim rezultatom se odlazi na odmor. U pedeset petoj minuti nakon dobre asistencije s boka, gostujući igrač Tašić koristi i zabija za prednost gostujuće momčadi 1:2. Dvije minute kasnije Ramić iz kaznenog udarca ponovno dovodi rezultat u egal 2:2. U šezdeset četvrtoj minuti Ugarković svojim drugim zgoditkom ponovno dovodi Čačinčane u prednost 3:2. Dvije minute kasnije zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti gostujući igrač Čović.
U sedamdeset šestoj minuti Nemeth povećava domaću prednost na 4:2 i postiže konačni rezultat.

-Ponovno smo teško došli do bodova. Gosti su nam pružili jak otpor. Na kraju smo došli do tri boda, koji nas drže u vrhu tablice – sretan je bio trener Mladosti Velimir Tresk.

Mladost Čačinci – Voćin 4:2
Igrač utakmice: Stipe Ćavić

Bratstvo je u Gornjem Bazju ugostilo Mikleuš. Već u prvoj minuti domaćin je poveo zgoditkom Kristića. Devet minuta kasnije svojim drugim golom Kristić je udvostručio prednost domaćina na 2:0. U sedamnaestoj minuti Ivčić svojim zgoditkom smanjuje domaću prednost na 2:1. Sudac Trupina u 43. minuti dosuđuje kazneni udarac za goste. Jedan od najiskusnijih gostujućih igrača Giber promašuje gol. U prvoj minuti drugog dijela Bajivić ponovno dovodi domaću momčad u prednost od dva zgoditka 3:1. Do kraja utakmice svojim zgodicima Karnik i Milinović postavili su konačnih 5:1.

-Ušli smo nervozno u utakmicu. Gosti su to iskoristili i imali inicijativu. U drugi dio smo ušli puno bolje i uvjerljivo pobijedili. Rezultat je puno bolji od naše igre. Ovakvom igrom nećemo se moći suprotstaviti Bušetini iduće nedjelje. Nadam se da ćemo se za tu utakmicu dobro pripremiti i na kraju pobijediti – rekao je trener Bratstva Stjepan Pleše.

[g-gallery gid=”483842″]

 

Bratstvo Gornje Bazje – Mikleuš 5:1
Igrač utakmice: Nikola Kristić

Posljednjeplasirana momčad Graničar pružila je na svom igralištu žestoki otpor gostujućoj Slogi iz Zdenaca. Tek u sedamdeset prvoj minuti zgoditkom Dedaja gosti dolaze u prednost. Konačni rezultat postavio je Pranjić svojim zgoditkom četiri minute prije kraja utakmice.

-Do bodova smo došli teže od očekivanja. Domaći imaju jaku momčad i ako nastave igrati na dosadašnjoj razini neće ostati na posljednjem mjestu na tablici – pohvalio je domaću momčad Darko Čiš iz zdenačke Sloge.

Graničar Okrugljača – Sloga Zdenci 0:2
Igrač utakmice: Matija Bubaš

Nakon dvije uspješne utakmice u kojima su pobijedili vodeću Bušetinu 1947. i osvojili bod na gostovanju kod Sloge u Zdencima, igrači Dinama iz Četekovca neugodno su iznenadili svoje navijače na svom terenu i izgubili od gostiju iz Čađavice 1:4. Nakon trideset četiri minute gosti su vodili 3:0, zgoditke su postigli Mudri, Šomođi i Perošević. U 40. minuti iskusni Kokoška je smanjio na 1:3. U pedeset šestoj minuti Mudri je svojim drugim zgoditkom potvrdio gostujuću pobjedu i postavio konačni rezultat 1:4.

Dinamo Četekovac – Mladost 1930. Čađavica 1:4
Igrač utakmice: Emilio Perošević

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content