LAG „Virovitički prsten: Dodijeljene odluke o odabiru za razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava

U Vijećnici Grada Virovitice korisnicima su dodijeljene odluke o odabiru s prvog natječaja Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za tip operacije 1.1.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za razdoblje 2014.-2020. Ovaj tip operacije sukladan je nacionalnom tipu 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Konačne Odluke o odabiru projekata donesene su na 28. sjednici Upravnog odbora LAG-a „Virovitički prsten“.

20181016 091121

Odluke o odabiru izdane su za 14 poljoprivrednih gospodarstava s područja LAG-a „Virovitički prsten“, a ukupno dodijeljena potpora od strane LAG-a za odabrane projekte iznosi 1.563.492,00 kuna.

Odluke o odabiru korisnicima je podijelila predsjednica Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ Tihana Harmund. – Iznimna mi je čast uručiti ove odluke temeljem kojih su odobrene aktivnosti koje će unaprijediti i modernizirati dosadašnje poslovanje odobrenih poljoprivrednih gospodarstava, značajno doprinijeti razvoju područja LAG-a „Virovitički prsten, kao i uspješnoj realizaciji ciljeva definiranih u Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a, rekla je Tihana Harmund. (virovitica.hr, LAG VIP)

IMG 3679 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content