TEHNIČAR SE POSKLIZNUO, PAPUK VODEĆI Bušljeta ostavio srce na terenu, Čavić upisao hat-trick

Nogometaši orahovačkog Papuka bili su uvjerljivi na svom terenu protiv momčadi Čazme u sklopu 10. kola 4. lige BJ-KC-VT. Nakon vrlo dorih 90 minuta Papuk je slavio s konačnih 6:2 uz hat-trick briljantnog Marina Čavića, dva pogotka dodao je Radinković, a jednom je mrežu protivnika pogodio Mimić.

Sve je počelo nekakvom uspavankom s obje strane. Papuk je prvu pravu priliku stvorio u 15. minuti kada se Radinković sjurio prema kaznenom prostoru, sjajno lažnjakom povaljao dvojicu obrambenih igrača Čazme i onda lijevom nogom s nekih 7 metara pucao visoko preko gola. To je bila naznaka buđenja orahovačke momčadi koja je sve više stiskala i gol je visio u zraku.

Papuk Čazma 7 Custom 1

U 26. minuti Papuk je poveo. Loptu je na desnoj strani primio Mimić, oslobodio se čuvara i uputio oštar ubačaj na drugu stativu gdje natrčava Čavić i iz prve neobranjivo zabija u mrežu. Samo tri minute poslije, ponovno je Mimić uzeo loptu na sredini terena i gurnuo u prazan prostor za Bušljetu koji u situaciji dva na jedan nesebično poslužuje Čavića i to je 2:0.

Papuk Čazma 7 Custom

U 36. već je 3:0, još jedna brza akcija Papuka koju završavaju asistencijom petom Mimić i sjajnim prizemnim udarcem strijelac Radinković. No, ni tu priči nije bio kraj u prvom dijelu. U 45. minuti Šimek je s desna ubacio na drugu vratnicu gdje loptu sjajno prima Čavić, vara svog čuvara i sjajno pogađa u prvi kut za 4:0.

Papuk Čazma 4 Custom

U drugom dijelu Papuk je krenuo još jače i već u 47. minuti Radinković je probio desni bok, ubacio u srce peterca gdje skače Mimić i glavom pogađa za 5:0. U 52. minuti Radinković je solo prodorom ponovno probio desnu stranu, ušao u kazneni prostor i sjajno pogodio suprotni kut nemoćnog Čazminog vratara za čistih i uvjerljivih 6:0. Tu je Papuk malo stao, opustio se i prepustio gostima inicijativu što su Čazmanci znali iskoristiti. Igrala se 67. minuta kada je uslijedio sjajan ubačaj s desne strane u Papukov kazneni prostor gdje ju je dočekao Vidaković i sjajnim volejom pogodio suprotne rašlje, pravi eurogol. U 72. minuti Čazma je izvela još jednu brzu kontru iz koje poentira Horvat za konačnih 6:2.

Obzirom da je Tehničar iz Cvetkovca na svom terenu remizirao s Ferdinandovcem, Papuk je ovom pobjedom, zbog bolje gol-razlike, zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice.

Papuk Čazma 5 Custom

-Odigrali jako dobro, pametno i razigrano što je rezultiralo i sjajnim akcijama i pogocima. Čestitam dečkima na trudu i zalaganju i eto nas na vrhu. Od one turobne završnice prvenstva, došli smo do vrha i nadam se da ćemo tu ostati što duže – rekao je domaći trener Darko Krsnik apostrofirajući Marina Čavića kao igrača utakmice.

-Teško je zapravo nekako izdvojiti. Šantić je odigrao odlično, Radinković i Mimić također, gotovo da nismo imali slabu točku u momčadi, no Čavić je ipak zabio kad je trebalo i opustio ekipu – zaključio je Krsnik.

Neumorni kapetan momčadi Tomislav Bušljeta kao i uvijek ostavio je srce ne terenu i na kraju pri svom izlasku povukao još jedan istinski kapetanski potez, skidajući traku stavio ju je je na ruku svojoj zamjeni, jednom od najmlađih igrača momčad, Marinu Veliću.

Papuk Čazma 31 Custom

-Svaka čast svim dečkima, a posebno me veseli da smo igrali punom snagom non-stop bez obzira na rezultat. Ono malo opuštanje je kažnjeno, no nema veze, upisali smo vrijedne bodove koji su nas doveli na prvo mjesto – zaključio je Bušljeta.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content