KK VIROVITICA PROTIV LABRADE Ferenčević s tri trice “zakucao” put ka pobjedi

U zaostaloj utakmici četvrtog kola 2. lige sjever, nakon zamjene domaćinstva, KK Virovitica je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici ugostila ekipu Labrade, iz okolice Zagreba. Gosti su čvršće ušli u utakmicu i rezultatski preuzeli kontrolu.

Domaćina su u prvoj četvrtini u utakmici držali Pavlović, koji je zabio 13 koševa te Ferenčević sa 7. U drugoj četvrtini se budi i ostatak ekipe te Virovitica preuzima vodstvo koje je moglo biti i uvjerljivije da nije bilo nekoliko vezanih pogrešaka na samom kraju poluvremena.

Najviše koševa u drugoj četvrtini je zabio Sven Petrović (11). U trećoj četvrtini domaćin nastavlja tamo gdje je stao. Kada je krajem četvrtine Ferenčević vezao tri trice, bilo je očito da je domaćin riješio utakmicu u svoju korist.

Osim već spomenutih igrača, ponajveći obol pobjedi dao je kapetan Vajagić s bezbroj oduzetih lopti i odigranih kontri i polukontri koje su psihološki dotukle goste.
Cijela ekipa je odigrala odličnu utakmicu i sasvim zasluženo pobijedila, s rezultatom 98:86.

Već sutra (nedjelja) u 18,30 sati na svom parketu u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici košarkaši Virovitice igraju utakmicu petog kola s Međimurjem.

-Nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti do nedjeljne utakmice i dati sve od sebe kako bi pobijedili i u drugoj utakmici- rekao je na kraju zadovoljan voditelj domaće ekipe Mario Gverić.

KK Virovitica – KK Labrada Trakošćan 98-86 (20-23, 27-16, 31-16, 20-31).

Gverić M. -, Gorički T. 0, Petrović S. 13, Ferenčević M. 34, Vajagić N. (cap.) 13, Petrović M. 0, Cah, D. 0, Pavlović A. 26, Denić T. 5, Balić A. 5, Sabo D. 2, Ivšić G. –

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”491392″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content