NOĆ KAZALIŠTA U Kazalištu Virovitica pogledajte “Liliom”, najpoznatiju dramu Ferenca Molnara

U subotu, 17. studenog s početkom u 19.30 sati Kazalište Virovitica poziva vas na 10. Noć kazališta. Tom prigodom možete pogledati odličnu predstavu Ferenca Molnara LILIOM u izvedbi Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Manifestacija Noć kazališta, pokrenuta u Narodnom sveučilištu Dubrava, doživjet će 2018. godine svoje jubilarno, deseto ostvarenje zaredom. Od samog početka održavala se treće subote u mjesecu studenome, tjedan dana prije svakogodišnjeg proglašenja laureata Nagrade hrvatskog glumišta Hrvatskog društva dramskih umjetnika. To je oblik sustavne popularizacije kazališne umjetnosti na svim izvedbenim razinama i za sve dobne skupine koja podiže javnu vidljivost i učinkovito utječe na razvoj publike.

Predsjednica Republike Hrvatske pokroviteljica je ovogodišnje Noći kazališta, a manifestaciju podupiru i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Grada Zagreba i Gradski ured za kulturu. (www.icv.hr, kazalistevirovitica.hr, noc-kazalista.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content