GRADSKO VIJEĆE Usvojen rebalans proračuna, Grad od siječnja sufinancira produženi boravak u školama

Na danas (petak) održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice usvojene su izmjene i dopune proračuna za 2018. godinu i projekcija za 2019. i 2020. godinu. Proračun je usvojen u iznosu od 192.897.000 kuna. Svi oni projekti koji se nisu uspjeli realizirati u ovoj godini, trebali bi se realizirati u 2019., ovisno o natječajima, a uz redovna ulaganja u komunalnu infrastrukturu, školstvo i obrazovanje, kulturu, sport, najavljeno je danas na sjednici.

vijeće nas

Između ostalog, gradski vijećnici podržali su danas i odluku da Grad sa 60 posto sredstava sufinancira iznos produženog boravka po učeniku u virovitičkim osnovnim školama, dok će ostatak od 40 posto plaćati roditelji. Produženi boravak počinje u siječnju i moći će ga koristiti učenici nižih razreda osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić i Vladimira Nazora.

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss u ime svih vijećnika poželjeli su građanima miran i čestit Božić te uspješnu 2019. godinu.(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”499011″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content