Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte projekcije: “Elliot spašava Božić”, “BUMBLEBEE” i “SPIDER-MAN: NOVI SVIJET”

Eliot spašava Božić 22.12. u 10:00h i 22.12. u 14h

Izvorno ime: Elliot the Littlest Reindeer
Redatelj: Jennifer Westcott
Žanr: Animirani
Uloge: Morena Baccarin, Josh Hutcherson, John Cleese
Trajanje filma:
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Djed Mraz će se ovog Božića naći u nevolji kad jedan od njegovih vjernih sobova najavi mirovinu. Hoće li Djedica uspjeti naći zamjenu na vrijeme i spasiti Božić? Kad jedan od Djedičinih sobova najavi svoju mirovinu, poni imenom Eliot uvidjet će priliku da ispuni svoj san i zasluži svoje mjesto u Djedičinu timu. Iako se činilo da nema nikakve izglede, Eliot će sa svojom najboljom prijateljicom Hazel dokazati svima da je on pravi poni za taj posao. Međutim, na njihovoj farmi stvari također ne idu po planu, jer se pojavila prijetnja njihovim prijateljima. Eliot sada mora donijeti odluku života: spasiti svoje prijatelje ili slijediti svoj san i spasiti Božić.

BUMBLEBEE 22.12. u 16:30h i 22.12. u 19:00h

Izvorno ime: Bumblebee
Redatelj: Travis Knight
Žanr: Akcijski, avantura, SF
Uloge: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux
Trajanje filma:
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Steinfeld), djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

SPIDER-MAN: NOVI SVIJET 3D u 15:00h

Izvorno ime: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Redatelj: Bob Persichetti, Peter Ramsey
Žanr: Animacija, avantura
Uloge:
Trajanje filma:
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Radi se o novom Spider-Man svijetu i potpuno drukčijoj priči koja će nas natjerati da preispitamo sve što smo do sada znali o najpoznatijem čovjek-pauku na svijetu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam.