Dalibor Fofonjka, predsjednik NK Papuk Orahovica: Treća liga je naša najveća želja

Nogometaši orahovačkog Papuka, jesenski prvaci 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na zasluženom su zimskom odmoru, no Uprava kluba radi punom parom. U tijeku su završni radovi za uređenju klupskih prostorija, radi se na igračkoj križaljci za proljeće te iznose planovi za nove radne zahvate na igralištu.

Predsjednik NK Papuk Dalibor Fofonjka naglasio je kako je treća liga ono što klub ponajviše želi.

-Imperativa za prvo mjesto nema, ako se ostane na vrhu bit ćemo presretni, no glavni cilj je da iduće jeseni zaigramo u trećoj ligi. Nadam se da će nas Zajednica športskih udruga grada Orahovice adekvatno popratiti i dati odgovarajuća sredstva za taj rang natjecanja, a mi ćemo se, naravno, za sve ostalo pobrinuti – započeo je D. Fofonjka.

RADILI NA BOLJIM UVJETIMA

-Ove zime smo uredili gornji kat klupskih prostorija, osposobili još jednu radnu sobu koju ćemo koristiti zajedno sa Školom nogometa, a ovim putem moram zahvaliti i Gradu Orahovici na pomoći te Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša Čačinci na donaciji 18 reflektora za naše igralište od kojih je pola stavljeno na već stojeća dva stupa, a dva stupa će se dići u proljeće sa ostalim reflektorima – rekao je Fofonjka.

U planu je nabavka još dva reflektora kako bi glavno igralište moglo biti osvijetljeno, a na proljeće planiraju urediti, odnosno asfaltirati prilaz zgradi kluba. Na pitanje o igračkoj križaljci, predsjednik Fofonjka kaže kako predano rade na pojačanjima.

-Ono što je za sada sigurno je da nas je napustio Ivan Vuković, kojem zahvaljujemo za sve što je učinio za klub. Njegov profesionalan odnos i korektnost bili su uzor svima kazao je Fofonjka.

SRCE NA TERENU

-Intenzivno radimo i na dovođenju pojačanja, s nekim igračima smo već uspostavili kontakt, no o imenima još ne bih govorio dok se priča ne zaokruži. Najveće pojačanje bio bi nam ostanak svih igrača od jeseni, a to je praktički sigurno, no svaki kvalitetan igrač uvijek dobro dođe – kaže Fofonjka koji ističe kako mora pohvaliti sve igrače koji su pokazali karakter, kvalitetu i srce na terenu, da cijeni koliko se bore te da su kao momčad, a koja se okupila tek ovog ljeta, pokazali da mogu puno napraviti.

– Riječ je o dečkima iz ovog nogometnog bazena, to su sve domaći dečki, većina čak djeca našeg kluba i kamo sreće da što duže ostanu s nama. I na kraju moram zahvaliti ljudima iz Uprave koji rade ogroman posao i svojski se trude da ovaj klub bude na ovako visokoj razini – zaključio je Fofonjka.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content