Niba Tours vas vodi na nezaboravan vikend u Beograd i simpatične Sremske Karlovce

Upoznajte Beograd i simpatične Sremske Karlovce i doživite vikend zabave, odlične gastronomije, degustacija vrhunskog vina i bermeta!

Dodatna vrijednost ovog dvodnevnog izleta (09.03.-10.03.2019) je smještaj u samom srcu starog grada u luksuzno opremljenom Hotelu Royal Inn 4*, par koraka udaljen od glavne pješačke i shopping ulice Knez Mihajlove, Kalemegdana, idealne startne pozicije za doživjeti noćni život, gastronomiju i povijest, a uključena je i degustacija 3 vrste vina i bermeta u vinariji u Sremskim Karlovcima.

Mjesto polaska: Koprivnica, Virovitica

[09.03.]: Koprivnica – Virovitica – Beograd

Vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju uz kraća zadržavanja i pauze tijekom puta. Dolazak u Beograd predviđen je u prijepodnevnim satima. Upoznavanje jednog od najzabavnijih gradova, za kojeg kažu da živi „24 sata“, poznat po dobroj hrani, prepun restorana, barova, kafana, klubova… Po dolasku u Beograd, panoramski ćemo napraviti razgled uz pratnju lokalnog stručnog vodiča: Novi Beograd, most Gazela, Dedinje, Kuća cveća, hram sv. Save, trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša, Skupština, trg Terazije, trg Republike, Studentski trg, šetnja ulicom Kneza Mihajla, koja je glavna trgovačka i turistička ulica Beograda, Kalemegdanskim parkom, beogradska tvrđava. Odlazak prema luksuzno opremljenom Hotelu Royal Inn 4*, smješten u samom srcu starog grada, par koraka udaljen od glavne pješačke i shopping ulice Knez Mihajlove, Kalemegdana, idealne startne pozicije za doživjeti noćni život, gastronomiju i povijest. Odmor i predah od putovanja. Slobodno vrijeme iskoristite u gradskoj jezgri, koja je prepuna trgovina, restorana, barova, muzeja. U večernjim satima predlažemo odlazak do Skadarlije, starog boemskog dijela grada, u kojem se na najbolji način može doživjeti atmosfera starih vremena uz večeru i zabavu uz dobru hranu i tamburaše (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

[10.03.]: Beograd – Sremski Karlovci – Virovitica – Koprivnica

Doručak i odjava iz hotela. Polazak prema Sremskim Karlovcima, gradu koji je prepoznatljiv po tornjevima crkava i palača, poznat po odličnom vinu i bermetu, prelijepoj arhitekturi, koji ga čini sve većim magnetom za turiste željne ljepote i mira. Osim bogate povijesti i lijepih građevina, turistima su na ponudi brojne vinarije koje su nekada proizvodile vina koja je pila i britanska kraljica Viktorija, a bermet se pio i na Titaniku. Kratki razgled grada te odlazak do jedne takve vinarije, čija vina oduševljavaju čak i turiste iz Francuske koji imaju istančan okus što se vina tiče. Posjet vinariji uz prezentaciju i degustaciju tri vrste vina i jednog bermeta. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak uz usputna zaustavljanja. Dolazak je predviđen u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 580,00 kn
Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u Hotel Royal Inn 4* na bazi noćenja s doručkom, lokalnog vodiča u Beogradu, voditelj putovanja tokom cijelog putovanja, posjet vinariji u Sremskim Karlovcima uz prezentaciju i degustaciju tri vrste vina + bermet, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, troškove realizacije i organizacije, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: večeru uz tamburaše na Skadarliji (15 €)

Sve info možete pronaći ovdje. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content