U nedjelju, 3. veljače, održat će se izbori za članove vijeća mjesnih odbora općine Špišić Bukovica

Općinsko vijeće Općine Špišić Bukovica na sjednici održanoj 20. prosinca 2018. godine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora općine Špišić Bukovica. Odluka je objavljena u „Službenom vjesniku” općine Špišić Bukovica broj 10 od 21. prosinca 2018. godine i stupa na snagu danom objave.

Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 3. veljače 2019. godine od 7 do 16 sati. Pozivaju se birači da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača u Službi za opću upravu Ureda državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji, svakim radnim danom, zaključno do srijede, 23. siječnja 2019. godine, od 8 do 14 sati.

Posebno napominjemo da provjeru u registru birača učine oni birači koji su mijenjali podatke bitne za evidenciju registra birača (promjena prezimena, prebivališta, stjecanje punoljetnosti i drugo). Popis birača sastavlja se za svake izbore, a sadrži birače koji imaju PREBIVALIŠTE u Republici Hrvatskoj i VAŽEĆE OSOBNE ISKAZNICE.

Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto, utvrde da nisu upisani u izvatke iz popisa birača, mogu na dan izbora dobiti potvrdu za glasovanje (npr. osobe koje nemaju važeće osobne iskaznice). Potvrde za glasovanje izdaje nadležni ured u Republici Hrvatskoj prema mjestu prebivališta birača. (www.icv.hr, Općina Šp. Bukovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content